Log in to support

Swift Framework does not work after update

Landing Forums General Forum Help Swift Framework does not work after update

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  David Martin – Support 8 months.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Post count: 7
    June 16, 2017 at 11:13 pm #329076

    Hello,

    No one of the latest updates of Swift Editor has solved my problem of text-formatting neither the multiple &nbsp generated after save a page, post...

    The version posted in this topic solved the lost of styles but not the &nbsp:
    http://www.swiftideas.com/forums/topic/swift-framework-plugin/
    (btw I don't understand which version is)

    Also I tried with an older version v2.2.0 but stills not working:
    http://www.swiftideas.com/forums/topic/swift-framework-plugin/

    http://docsmx.org/puebla/aislados/

    Post count: 15264
    June 16, 2017 at 11:57 pm #329079

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 7
    June 17, 2017 at 1:09 am #329083

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 15264
    June 18, 2017 at 10:24 pm #329156

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 7
    June 19, 2017 at 6:58 pm #329343

    Replies only viewable for logged in users

    Post count: 20834
    June 21, 2017 at 6:26 pm #329663

    Replies only viewable for logged in users

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for one of the following items
Login and Registration Log in · Register